page-header

Veel gestelde vragen

Vragen & Antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Stel ze gerust!

Ja hoor. Het Freya Festival heeft een vrije en toegankelijke sfeer. Daardoor zal het makkelijk zijn om jezelf te zijn. Als je jezelf bent, dan is contact maken zó makkelijk. Stel je gewoon open voor de heerlijke dag en alle belevenissen.

Tijdens de sjamanistische openingsceremonie zullen we met elkaar verbinden. Zo voel je meteen in welke heerlijke groep je bent beland!

Zo leer je tijdens de workshops iedereen sneller (her)kennen.

Je kunt op het Freya Festival kun je een offerzakje maken. Ook kun je een eigen offer meenemen. Denk hierbij aan natuurlijke materialen.

Een offerzakje kun je maken met intentie. Dit kun je natuurlijk thuis doen, of op het Freya Festival. Je kunt een offerzakje maken omdat je iets wil veranderen in je leven, iets los wil laten of transformeren. Ook kun je iemand herdenken of een wens verwoorden. Dit offerzakje kun je offeren het Freya Vuur.

Nee. Huisdieren zijn niet toegestaan. Geleide honden mogen natuurlijk altijd mee. Geef je dat nog wel even door? Misschien kunnen we ook nog ergens anders mee rekening houden.

De Woeste Wilg is een heerlijke plek. Het huisje staan onderaan de dijk, omgeven door een groot grasveld. De weg naar t huisje is stijl. Echt enorm stijl. Workshops zijn op de begane grond en is mogelijk ook op de eerste etage, met een vlizotrap trap…  Ook zijn er tenten waar de workshops zich bevinden.

We kunnen natuurlijk assisteren als dat nodig is. Maar schat zelf in of het handig is. Overleggen kan natuurlijk altijd via de mail.

Het Freya Festival is een echte verwendag voor jezelf. Het is de bedoeling dat je volledig mee kan doen aan de workshops. Jij als ouder kan dat zelf heel goed inschatten. Voor kinderen kun je dan een kaartje kopen.

Ja! We hebben een heerlijke vegetarische lunch.

Voor het diner hebben we Madame Flamm geregeld. Zij maakt heerlijke Flammkuchen met toppings naar keuze. Zelf een toetje van zoet. hmm. Als je een diner kaartje besteld, krijg je 2 flammkuchen naar keuze.

Graag willen we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. Daarom kun je van tevoren al LUNCH muntje bij je kaartje bestellen.

We kunnen rekening houden met Vegan en glutenvrij. Andere diëten lukt helaas niet. Dat kun je aangeven in de opmerkingen.

Vergeet je niet je eigen beker, bord en bestek mee te nemen? We willen graag zingen tijdens de afwas!

Jazeker!

Freya is gender inclusief en als jij de Freya energie voelt, ben je van harte welkom!

Omdat we ook om het milieu denken, regel ik geen bestek, bekers en borden.

Neem dus je EIGEN beker, bordje en bestek mee. Wij regelen een sopje en samen een lekker liedje zingen tijdens de afwas.

Als er vuur wordt gemaakt, is dat door de medewerkers van het Freya Festival op de daarvoor bestemde plek. Zelf vuur maken is niet toegestaan. Ook geen kaarsjes.

Het Freya Festival is alcohol- en drugsvrij. Wij hebben dat op het Festival niet nodig! Onze vibe zal genoeg zijn!

Voor de rokers proberen we nog een aparte plek te regelen.

Jazeker, als je een stukje het dorp in rijdt, kun je in de berm parkeren.

Het Freya Festival is op 2 september 2023. Een dag dus. We zijn bezig te kijken naar mogelijkheden voor 2 dagen… Maar dat is nog toekomst muziek.

Openbaar vervoer is wel een lastige. Het atelier van Heidr WaveMaker ligt verscholen aan het IJsselmeer. Een prachtige plek, maar er komt geen bus voor de deur rijden.  Vanaf station Bovenkarspel is t een half uur lopen.

Je kunt zelf proberen een lift te regelen. Op Facebook hebben we een heerlijke privégroep. Daar kun je alle oproepjes plaatsen. Ook kijken we naar de mogelijkheid van een pendel dienst.

Deze vragen zijn voor

medewerkers, workshop gevers, vrijwilligers en standhouders

Je kunt hier meer informatie vinden. Hier kun je je ook inschrijven.

Maar we vinden het natuurlijk erg leuk als je je steentje bij wil dragen aan de Freya sfeer. Alle inschrijvingen worden beoordeeld op assortiment en uitstraling van de stand. Hierbij ga ik met veel aandacht te werk, om ervoor te zorgen dat de FreyaMarkt op het Freya Festival gevarieerd en speciaal blijft.

Dus als jij denkt dat je een toevoeging bent. Kijk dan snel of er nog plek is.

Je kunt hier meer informatie vinden en je opgeven om ene workshop te geven.

Wat fijn dat jij je je steentje bij wil dragen aan de Freya sfeer. Freya staat in verbinding met alle 5 de elementen en daarom kun je ook daarover een workshop geven. Alle inschrijvingen worden beoordeeld op hoe jij een bijdrage levert aan het werken met Freya, of de 5 elementen.

Dus als jij denkt dat je een toevoeging bent. Kijk dan snel of er nog plek is.

Omdat we ook om het milieu denken, regelen geen bestek, bekers en borden. Neem dus je eigen beker, bordje en bestek mee. Wij regelen een sopje en samen een lekker liedje zingen tijdens de afwas.

Voor vrijwilligers, workshopgevers en markthouders is er de mogelijkheid om het festival één dag eerder te starten 😉

Je hebt dan tijd om je plek op te bouwen. Ook vinden we het belangrijk om met iedereen samen de basis neer te zetten creëren. Zo kan iedereen die het Freya Festival bezoekt zich welkom voelen de volgende dag.

Details volgen nog via de mail.

Je bent van harte uitgenodigd om bij de bijeenkomsten aanwezig te zijn. Zo leer je iedereen kennen en maken we er een heerlijke groep van.

Hierover krijg je informatie als je je op hebt gegeven.

Zaterdag 10 september 2022

Freya Festival Gedicht, gedicht, freya
background

Koop hier je kaartjes

Freya Festival

De kaartjes gaan binnenkort online!