Ravens Inn

Ravens Inn

Welkom bij Ravens Inn, de plek voor handgemaakte spirituele -items, -workshops en storytelling!

Willem en Raven houden van mythes en legendes en deze vind je altijd terug in onze producten en workshops. De Noordse mythologie is altijd teruggekomen in ons werk en Raven werkt graag met sterke vrouwelijke godinnen, waarvan Freya één is.

Wij proberen altijd door middel van verhaal rituelen vorm te geven, om mythes in leven te houden en vooral met elkaar te verbinden.

Markt

Voor het Freya Festival duiken we in de creatieve energie van Freya. Haar strijdlust om te staan voor wie we willen zijn en vooral niet te vergeten de verhalen die we met elkaar delen.

Onze kraam ligt vol met handgemaakte runenstenen van hout, heerlijke wierook en prachtige kunstwerken van hout. Ook nemen we een aantal prachtige spell candles mee van Freya, zodat je na het festival de godin in huis kan verwelkomen en kan werken met haar prachtige creatieve energie.

Workshop

Je kan bij ons terecht voor workshops over de elementen Water en Vuur en je kunt bij Raven aan de slag met kruiden om een heerlijke Freya wierook te maken en bij Willem om Bindrunes te snijden.

 

Ravens Inn, Freya Festival, Bindrune, Ravens Inn - Bindrunes snijden, bindrunes
Freya Festival_0298
Ravens Inn, Freya Festival, Freya Wierook
Ravens Inn, Freya Festival, Bindrune, Ravens Inn - Bindrunes snijden, bindrunes