Freya Workshop geven?

background

Freya Workshop

Ben jij een vrije geest? Iemand die weet wat het betekent om in contact te staan met de Godin Freya? Of met de energie te werken van een Godin.

Freya heeft een grote connectie met de 5 elementen: aarde, water, lucht, vuur en aether. Graag nodigen we je uit om hiermee te werken op het Freya Festival.

We zijn heel benieuwd waarin jij de connectie maakt. Kun je uitleggen wat je voor workshop wil geven op het Freya Festival?

 

Dan nodigen we je uit om een workshop te geven op het Freya Festival. 

background

Vrijwillig

Wat fijn dat je wil bijdragen aan de fijne Freya Festival energie. Als je een workshop geeft is dat op vrijwillige basis. Samen maken we het Freya Festival.

Ook kun je natuurlijk ook zelf met andere workshops meedoen. 

Zaterdag 2 september 2023

background

Wat krijg je van mij?

Je wordt natuurlijk gepromoot en je mag zeker na je workshop een “verkoopmoment” inplannen. Ook krijg je natuurlijk een entree kaartje voor jezelf.

Wil je ook een marktkraam, dan zullen we je zoveel mogelijk voorrang verlenen. Hiervoor zijn wel extra kosten (de gewone marktkraamhuur) aan verbonden.

Vul het formulier in

Freya Festival, Freya
background
background

WAAR

Je bent van harte welkom in de Woeste Wilg in Venhuizen. Een kleine oase aan de rand van het IJsselmeer van Noord Holland. Het zal een volle dag zijn met interessante workshops en een heerlijke FreyaMarkt.