page-header

Yin Yoga workshop door Marieke

Yin Yoga

Hoi, mijn naam is Marieke Wenning en ik heb jarenlang met veel liefde en overgave yoga gegeven.
Maar het leven en wij als mensen zijn constant onderhevig aan verandering.
En zo veranderde mijn pad en mijn werk met me mee.
Ik vond het paganisme en de Noordse goden. Nu is Freya mijn pad en ik geniet er met volle teugen van.

Voor het Freya festival wilde ik die twee passies samenbrengen in een mooie Yin yoga workshop.

SEXY GODIN

Want Freya is een sterke en sexy godin. Maar ze heeft voor mij (en vele anderen) ook een zachte liefdevolle kant. Die kracht laat zaadjes ontkiemen in de aarde. Die kracht geeft ons de zachtheid om te zijn wie je echt kunt zijn. Die kracht wil ik jullie graag laten ervaren in de Yin yoga workshop.
Dat jij mag versmelten met haar zachtheid en gewoonweg mag zijn. Het lijkt me fantastisch omdat samen mee te maken.

Ik hoop je op het Freya festival te mogen zien!

Marieke