page-header

Coaching in bloei – Wilde natuur cirkel door Laura Veldman

Coaching in Bloei

Wilde natuur cirkel

Tijdens deze speciale Freya Festival editie van de Wilde natuur cirkel neem ik je mee op een liefdevolle reis in jouw Wilde natuur. We gaan ons verbinden met Moeder aarde, de voedende ritmes van de seizoenen, de zachte alchimistische kwaliteiten van de elementen en de helende magie van de Godin Freya.

Wat ga je doen

– Aankomen, ontvangen en ontmoeten
– Opening’s cirkel met Sharing circle en Meditatie reis
– Innerlijke natuur oefening: Liefdegedicht -of brief aan jouw Wilde natuur
– Sacred Arts & Crafts: Klei womb -of hart labyrint maken met intentie
– Water ritueel: afgestemd op de energie van dat moment
– Sluiting’s cirkel met Sharing circle

Over mij


Ik ben Laura en ik neem je mee het bos in om de natuur in jezelf te ontmoeten. Ik ben er voor jou om de overgangen en wendingen op jouw reis inniger te omarmen, dieper te koesteren en hartgrondig te vieren. In alle seizoenen van jouw leven. Voor het meisje, de moeder, de wilde -en de wijze vrouw.

Ik help je om te verbinden met de helende kracht van de natuur en af te stemmen op haar voedende ritmes en de natuurlijke cyclus. Zo kun je gemakkelijker meebewegen op de eb en vloed van het leven en leer je te vertrouwen op jouw wilde wijsheid als gids op jouw levenspad, zodat je richting kunt geven aan het leven wat zich vanuit jou ontvouwt.

Dat doe ik door je mee te nemen op een diep helende Wilde natuurreis, het begeleiden van een krachtige natuur opstelling en een hartverwarmende natuur ritueel. Ook organiseer ik de verbindende Wilde moedernatuur cirkel en de verdiepende Jouw Wilde jaar (vanaf najaar 2023) en ben hoedster van de gratis InBloei cirkel community.