page-header

Transformatie workshop met Michelle Jongen – VITALITÀ COACHING

Je mag bij mij helemaal jezelf zijn.

Wie ben ik?
Mijn naam is Michelle Jongen en als Gelukscoach begeleid ik mensen die op zoek zijn naar meer geluk of die meer balans willen in hun leven. Mensen van wie het hoofd niet stil staat. Zij die graag meer energie willen krijgen of een groter zelfvertrouwen willen opbouwen.

Met liefde, warmte en begrip neem ik je graag mee naar de route van jouw geluk, rust en energie. Ik ben nieuwsgierig naar jouw kracht en talent. Deze gaan we samen (her)ontdekken. Ik heb oprechte aandacht en interesse voor jou en je coachvraag. Het bereiken van jouw doel staat centraal in een omgeving waarin jij je vertrouwt en veilig voelt. Je mag bij mij helemaal jezelf zijn.

Kiezen voor jezelf is niet egoïstisch. Hoe beter jijzelf in je vel zit, hoe verder je komt. Je ervaart persoonlijke groei en meer plezier. Als je jezelf opvult met liefde, vertrouwen en compassie dan volgt de rest automatisch. Het begint bij het leren accepteren van jezelf.

Persoonlijk leiderschap

Tijdens het Freya Festival organiseer ik kampvuursessies die je in contact brengen met je eigen persoonlijke leiderschap en transformatie. In deze workshop ga je aan de hand van jouw kernwaarden een systeem bouwen.
Als eerste ga je prioriteren en kies je maximaal drie persoonlijke kernwaarden. Daarna schrijf je voor jezelf op wat de betekenis is van deze kernwaarden, ofwel de normregels.
Nu je deze informatie tot je beschikking hebt, is het tijd om te bouwen. Het maken van een dergelijke opstelling geeft inzicht in (verborgen) dynamieken en verstrikkingen die zich binnen je leven kunnen afspelen. Als bekend is hoe je systeem eruit ziet is er de mogelijkheid om dit met elkaar te bespreken. Het opent een gesprek met elkaar en brengt een stukje verbinding. Is jouw systeem al ideaal of is er nog de mogelijkheid tot verbetering?
Voel Freya met deze workshop en maak verbinding met jezelf en je verlangen. Wie weet leg je vandaag de eerste steen in je transformatie.

Warme groet,
Vitality coaching, Michelle, Freya Workshop, Freya Festival 2023, Freya Festival,
Michelle Jongen

Freya festival logo