page-header

Sterrenlicht – Klankreis “When sounds touch your soul”

Klankreis

“When sounds touch your soul”

Een intense manier van genezing, waarbij de klanken diep in je hele wezen doordringen. Er wordt niet gepraat, geniet zuiver en alleen van de klanken van de instrumenten en zang.

Je gaat lekker liggen en laat de klanken door je heen stromen. Je kunt hierdoor gemakkelijk en natuurlijk de droomtijd betreden en in een staat komen waarin niets meer een vaste vorm heeft en alles vloeibaar wordt. Dit is de staat waar genezing mogelijk wordt. Ook wanneer je niet voor genezing komt, kun je deze ervaring gebruiken om jezelf op te laden. Gewoon “even” ontspannen!
Tevens kan de klankreis je helpen met verdere kennis op het pad van visioenen.

Door de trillingen en klanken gaat je energie weer stromen. Er wordt ruimte in je lichaam vrij gemaakt voor liefde. Door je open te stellen voor de trillingen en klanken ervaar je een andere kijk op je lichaam, geest en je emoties. De klanken zijn krachtig maar tegelijk ook mild. Het kan blokkades wegsmelten, je ondersteuning geven bij verandering`s processen en je eigen innerlijke geluid verhelderen. Het resultaat is dat je je eigen schoonheid, stilte, kracht en evenwicht leert kennen.

Je kan met een specifieke intentie de reis beginnen, bijvoorbeeld de vraag naar inzicht in een bepaalde levenssituatie of antwoord op een bepaalde vraag. Soms gebeurt het dat mensen tijdens een klankreis visioenen krijgen of symbolen zien of krachtdieren ontmoetten. Andere mensen ervaren complete ontspanning, een volledige tot rust komen in zichzelf. Wat er ook gebeurt …. jouw reis in uniek!