page-header

sacred storyteller Sophia Govaerts

Sophia Govaerts stelt zich aan je voor

Ik ben Sophia Govaerts, auteur van het boek ‘Leven in Volle Overgave’. De ondertitel luidt: ‘Waar magie en realiteit één worden en dromen tot leven komen…’. Ik schreef het boek in Italië toen ik de roep gevolgd had naar een vruchtbare, mythische plek in het uiterste Zuiden van dit bijzondere land… M’n intuïtie en de gidsende elementen brachten me steeds exact waar ik moest zijn en iedere dag stond bol van de synchroniciteiten. Zo gaat dat niet alleen in het buitenland, maar ook in m’n dagelijkse leven; eender waar ik ben. Wat geniet ik van het leven!
Als sacred storyteller voel ik me vereerd om magische verhalen te mogen delen met m’n medemens. Dus ik kijk héél erg uit naar het Freya Festival!
Net zoals Freya ben ik een veelzijdige vrouw. Ik woon in een licht boshuis met katten en ijver voor een mooiere, liefdevolle wereld op velerlei manieren. Zo ben ik ook doula, quantum coach, helende massagetherapeute, medium en oprichtster van het kersverse Claim your Health Institute. In een ver verleden faciliteerde ik ook vrouwencirkels en was ik creator en hoedster van de Magical Farm; een magische plek temidden van velden waar de tuin en de schuren het decor waren voor prachtige bijeenskomsten, workshops, muzikale events, biodynamisch tuinieren en… sacred storytelling 🙂 Wees welkom onder de oude boom van het Freya Festival!… Warm Liefs, Sophia.