page-header

Rouw gedichten schrijven met Josje

Rouw/gedichten workshop

Hallo lieve allemaal

Ik ben Josje Groeneveld sommigen van jullie kennen me misschien al want ik maak elke maand een persoonlijk gedicht voor/over Freya op deze site en op de Facebook pagina van het Freyafestival.

Nu mag ik een workshop geven, gedichten schrijven met het thema Rouw. Rouw in al zijn facetten en lagen. Voel zoveel dankbaarheid dat ik dit met jullie en Freya mag verwezenlijken.

Freya is voor mij de Godin
Mijn einde en mijn begin
Mijn Beschermvrouw
Het fundament waarop ik bouw

Korte meditatie

We beginnen de workshop met een korte meditatie, waarin we contact gaan leggen met Freya de Godin de Beschermvrouw. Waarin we haar vragen om ons te beschermen en te begeleiden om een gedicht of mooie woorden te schrijven vanuit ons hart en de goddelijke verbinding.

Zodat je, je gedachten en gevoelens van pijn, verdriet, boosheid, mag gaan toevertrouwen aan woorden die dan mogen gaan stromen. En vanuit jouw hart via het papier in het universum komen.

Dit gedicht/woorden kunnen we aan Freya offeren tijdens het Freya ritueel middels een persoonlijk rouwkistje of misschien heb jezelf iets waar je het graag in zou willen doen(natuurlijk materiaal) Dat kan en mag allemaal.

Want Freya zegt:

Geef de woorden van verdriet, boosheid frustratie en pijn aan mij
Ik zal je troosten, laat ze gaan, laat ze vrij
Je blijft ermee verweven
Maar laat mij het een plek voor je in dit leven geven.

Lieve allemaal ik zou het een eer vinden om dit met jullie en Freya te mogen manifesteren, 2 september op het Freya festival.

Lieve warme groetjes van mij
🥰🥰🥰