page-header

Rosannas Garden en Readings on the road & Karien – intuitieve readings

Wie ben ik?

Ik ben Rosanna en met Rosanna’s Garden creëer ik een plek om je te verbinden met jouw ware natuur. Alles is al in jou aanwezig en jij bezit een enorme schat aan diepe wijsheid en waarheid die jij mag omarmen en belichamen. In samenwerking met jou komen we tot de kern van jouw essentie en samen kijken we hoe jij die meer kunt gaan leven.

In Samenwerking met…

Tijdens dit Freya Festival werk ik samen met Maaike van Readings on the Road en Karien, twee prachtige reading-collega’s met elk hun eigen heldere kwaliteiten. Met zijn drieën vormen wij gezamenlijk een dream-team om jullie de gehele dag van onvergetelijke readings te kunnen voorzien.

Intuitieve Readings

Tijdens deze bijzondere spirituele reading in verbinding met de godin Freya nemen we je mee op reis naar jouw ware essentie. Durf jij te ontdekken hoe je leven zich ontvouwt zodra je meer in jouw krachtige levensenergie durft te stappen? Welke overtuigingen houden jou hier misschien nog bij vandaan? Wij zien je in je ware essentie en zetten je in je kracht. Vind herkenning en verheldering in dat wat er voor jou in dit moment werkelijk toe doet.

Speciale Aanbieding: Geleide Freya Meditatie

Alleen tijdens dit Freya Festival kun je een mooie geleide Godin Freya meditatie aanschaffen voor een speciale Freya Festival prijs. Ontdek welke boodschap de godin Freya voor jou heeft en welke plant deze verbinding voor jou mag versterken. Bij de stand vind je ook een Godin Freya plant spirit remedie. Laat je meenemen door de energie van Freya gedragen door de planten.