page-header

Remembrace – Wegens omstandigheden geannuleerd

Stephanie Blom

Remembrace – Wegens omstandigheden geannuleerd

Stèphanie Blom – energetisch holistisch therapeut, creatief intuïtief coach, numeroloog & herborist bij Remembrace.

Remembrace, Stephanie Blom, Freya Festival, Freya Festival 2023, lezing dieren, Freya Workshop,Ik ben Stèph en ik noem mezelf spiritueel nuchter met een gezonde dosis humor. Al zo lang als ik mij kan herinneren houd ik mij bezig met alles wat ook maar enigszins spiritueel te noemen is. Zoekende naar mijn eigen vorm en manier, hunkerend naar zingeving en altijd zoekende naar ‘meer’. Toen ik het pad van hekserij en sjamanisme insloeg voelde het als thuiskomen. Veel een feest der herkenning en puur een kwestie van herinneren, wakker worden in de poel der eeuwenoude wijsheid. Het werken in en mét de natuur, dieren, kruiden en energie heeft me altijd gefascineerd. Ik herken mezelf in Freya’s gepassioneerde, vurige karakter en haar verbinding met magie en dieren. Ik laat me inspireren door haar vasthoudendheid, strijdkracht en lef. Doordat ze is verbonden met de gehele levenscyclus -van vruchtbaarheid tot geboorte en de dood- is ze altijd aanwezig.  

De kennis die ik opgedaan heb in diverse opleidingen, cursussen, boeken én eigen ervaringen heb ik op een stapel gegooid, door elkaar gehusseld en mijn eigen draai aangegeven. Hierbij gebruik ik mijn sterke intuïtie, hoog sensitiviteit en mediumschap. Op het prachtige Freya festival geef ik chakra healings met de Egyptische Ankh, numerologische consulten & dierenreadings. Ik geef verder een gave lezing over dierencommunicatie. Hoe fijn en puur het is om op zielsniveau contact te maken met (huis)dieren, wat ze ons te leren en te vertellen hebben. Waarbij ik ook terug duik in de tijd en inzichten vanuit verschillende culturen en numerologie  gebruik om de diepere betekenissen en karaktereigenschappen van bepaalde dieren uit te diepen. Waarbij Freya en haar strijdwagen getrokken door katten natuurlijk niet mag ontbreken!
Je bent in mijn praktijk te Haarlem verder van harte welkom voor healings, intuïtie(ve) coaching en kruidenworkshops. Ik voer huiszuiveringen uit en heb een bescheiden webshop met onder andere wierook, kruidenthee, handgemaakte verzorgingsproducten, sieraden en kaarsen.

Eventueel uitgebreidere info per consult

DIERENREADING & -HEALING

Altijd al benieuwd geweest hoe jouw huisdier zich voelt? Soms zou je willen dat je hun gedachtes kon lezen, geblaf of miauw kon vertalen. Ik kan je helpen bij een specifieke vraag aan je huisdier te stellen. Als ze bijvoorbeeld bepaalde onverklaarbare angsten heeft of zich anders dan normaal gedraagt kan ik daar specifiek naar vragen. Mijn gidsen maken contact met de gidsen van jouw diertje, die het op hun beurt weer doorgeven aan mij. (Voor medische adviezen verwijs ik door naar de huisarts.)

CHAKRA HEALING

Elke healing is uniek en nét even anders, want geen mens is natuurlijk hetzelfde. Ik werk met Soul Energy, een krachtige helende energie die ik vanuit het universum door mijn handen en de Ankh laat stromen. Ik tap als het ware in op ‘het collectieve stroomnetwerk’ waarbij ik als doorgeefluik de energie aan jou overbreng. Ik verricht een APK waarbij ik al je chakra’s naloop. Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s niet optimaal functioneren, wat energetische, fysieke, emotionele of mentale klachten kan geven. Je voelt je uit balans en het lukt maar niet om de vinger op de zere plek te leggen. Dit kan meerdere oorzaken hebben waar je je niet altijd bewust van bent; een heftige emotionele ervaring, een verkeersongeluk of ziekte bijvoorbeeld. Tijdens de behandeling zuiver ik energetische vervuiling, verplaats chakra’s naar hun normale plek of geef ze hun juiste formaat terug. Een stuk ‘lichter’ stap je van de behandeltafel!

NUMEROLOGISCH CONSULT

  Wist je dat jouw naam en geboortedatum meer vertellen over je leven, persoonlijkheid én je zielsmissie dan je waarschijnlijk bewust van bent? Gasamen met mij op numerologisch avontuur en ontdek jouw persoonlijke getallen! Het kan je net dat ene zetje in de rug geven die je nodig hebt om jouw dromen waar te maken en aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Altijd fijn als het universum jouw onderbuikgevoel bevestigt toch?

Remembrace, Stephanie Blom, Freya Festival, Freya Festival 2023, lezing dieren, Freya Workshop, freya Markt

Remembrace, Stephanie Blom, Freya Festival, Freya Festival 2023, lezing dieren, Freya Markt,