page-header

Ravens Inn

Over RavensInn

Welkom bij Ravens Inn, de plek voor handgemaakte spirituele -items, -workshops en storytelling!

Willem en Raven houden van mythes en legendes en deze vind je altijd terug in onze producten en workshops. De Noordse mythologie is altijd teruggekomen in ons werk en Raven werkt graag met sterke vrouwelijke godinnen, waarvan Freya één is.

Wij proberen altijd door middel van verhaal rituelen vorm te geven, om mythes in leven te houden en vooral met elkaar te verbinden.

Onze Kraam

Voor het Freya Festival duiken we in de creatieve energie van Freya, haar strijdlust om te staan voor wie we willen zijn en vooral niet te vergeten de verhalen die we met elkaar delen. Onze kraam ligt vol met handgemaakte runenstenen van hout, heerlijke wierook en prachtige kunstwerken van hout. Ook nemen we een aantal prachtige spell candles mee van Freya, zodat je na het festival de godin in huis kan verwelkomen en kan werken met haar prachtige creatieve energie.

aanbieding: 
voor het Freya festival hebben wij een prachtige Freya aanbieding, een pakket met Freya wierook, een kleine spell candle voor Freya en een Freya bindrune totem voor 19,95 in plaats van 22,95. 

Wees welkom Freya

godin van vruchtbaarheid

liefde en de strijd

HEIL FREYA

 

Ravens Inn, Freya Festival, Bindrune, Ravens Inn - Bindrunes snijden, bindrunes Ravens Inn, Freya Festival, Bindrune, Ravens Inn - Bindrunes snijden, bindrunes