page-header

Moonchildren

Joyce van Tilborg

Hekserij

Mijn naam is Joyce van Tilborg en ik ben een traditionele heks. Hekserij heb ik van kinds af aan meegekregen. Ondanks de kennis in mijn familie, ben ik me pas later hierin gaan ontwikkelen. Gedurende mijn zoektocht merkte ik dat kwalitatieve informatie moeilijk te vinden was. Misschien herkenbaar? Wat ik leerde deelde ik al langere tijd. Tot ik steeds vaker de vraag kreeg of ik geen lessen gaf. Zo is na enige tijd en serieuze overwegingen, de heksenopleiding ontstaan. 
 
Op dezelfde manier is de webshop ontstaan, deze is van de vraag: “Kun je voor mij misschien een bot of schedeltje regelen?” Uitgegroeid naar een webshop vol met hekserij benodigdheden zoals; heksennagels, wands, kruiden, wierookharsen, handgemaakte sieraden, edelstenen, keramiek en nog veel meer. De focus ligt op ‘dat wat natuurlijk is’ en ‘geen 13 in een dozijn zijn’. 
 

Freya is een symbool voor kracht, oorlog, maar ook magie, divinatie en het vrouwelijke.

Freya is een symbool voor kracht, oorlog, maar ook magie, divinatie en het vrouwelijke. Een balans. Bij de marktkraam kun je daarom onder andere handgemaakte sieraden vinden, natuurlijk een heleboel voor magie en divinatie, maar ook beschermende amuletten en objecten.  
Uitgelicht item(s):

Hoewel Freya bekend staat als krachtige strijdster, behoud ze ook haar elegantie. Deze elegantie vind je terug in onze lijn met leren heuptassen. Wij geloven sterk in een tweede leven, een dier behoud na zijn fysieke leven zijn energie. Leer is dus een hele bewuste keuze, niet alleen omdat het traditioneel gezien beter past. We weten dat dieren worden gebruikt als voedsel, maar laten we dan ook uit respect alles wat mogelijk is van het dier gebruiken. Dus ook zijn botten en huid en niets weggooien. Kom jij ze met gepast respect passen aan de kraam?

Liefs, 

FF23, Freya Festival 2023 kaartje, entree, kaartje, ticket

Koop je kaartje