page-header

Moonchildren

Joyce van Tilborg

Mijn naam is Joyce en vanuit mijn intuïtie maak ik uiteenlopende dingen, soms een hanger, armband of ketting, andere keren iets voor in huis te gebruiken of in ritueel. 

Ik geloof sterk in het Animisme. Ofwel: dat alles energie heeft, dus niet alleen jij en ik, maar ook de dieren en zelfs de stenen en het water. 
Die energie blijft vaak, wanneer het daar voor kiest, ook bij mijn sieraden, handgemaakte pendels en andere items.

Dat vind ik prachtig, want dat maakt elke creatie uniek, zowel op fysiek als energetisch niveau. 

 
‘The gift of Gaia’ (moeder aarde) staat bij Moonchildren dus ook centraal. Alles wat ooit groeide, bloeide en leefde in de natuur? Dat krijgt bij ons een tweede leven. Van ethisch verkregen schedels, botten en edelstenen, tot kruiden, klei en hout. Deze ingrediënten zijn soms los te koop of ik maak er iets van.

Vanuit die visie werk ik ook aan de groei van Moonchildren. Mijn webshop die door de afgelopen seizoenen heen gelukkig heeft mogen opbloeien.

Verder richt ik mij op het geven van lessen (zintuigontwikkeling en de heksenopleiding), hoewel ik dat zelf zwaar vind klinken. Ik kan handvatten bieden en inzichten, maar ieder moet zijn eigen pad bewandelen en zelf groeien, ik help daar slechts bij.

P.s. Ik geef echter niet aan iedereen les, de energie moet wederzijds goed voelen en ik werk met mensen die echt graag willen groeien, die niet alleen een workshop van het willen lijstje strepen, haha 🙂

Ik help hen die mijn visie delen, zij die willen beginnen bij het begin. Bij zichzelf en hun zintuigen. Ik geloof namelijk sterk dat magie begint bij in balans zijn met jezelf, in contact staan met je zintuigen, energie kunnen aanvoelen – en accuraat ook.

Ik sta graag op het Freya Festival omdat ik geloof dat iedereen zich weleens als Freya gevoeld heeft, iedereen een balans van strijdlust en liefde in zich heeft. Daar kan ik me goed mee associëren, net als haar liefde voor attributen (knipoog).

Wie weet spreken we elkaar zo 🙂 of misschien wil je al eerder kennismaken of even rondkijken op mijn site, zodat je weet wat je zoal kan vinden bij mijn kraam. 

Liefs, 

Joyce