page-header

Meraki – Freya Makrtkraam

Marike van Ijssel – Meraki

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik vele talenten heb mogen ontwikkelen in mijn leven. Van antropologe in een Aboriginal community in Australie, tot het delen van 2019 zelf gehaakte hartjes in 2019 om ons te herinneren aan het licht en de liefde. Van universitair docent gespecialiseerd in diversiteit in organisaties en onderwijs tot grondlegster van de Geluksroute. Ik heb mij mogen verdiepen in prachtige wijsheid als systemisch werk, focusing, shamanistisch werk, voice dialogue, theater, vrouwenlichaamswerk, storytelling, intentional creativity, the Work, NLP, schaduwwerk, mindfulness en diverse vormen van meditatie.

Mijn liefde voor het leven geef ik op dit moment, naast de Geluksroute, door in mijn coachpraktijk voor WelZijn, door het maken sacred viltcreaties onder de naam Meraki, met vrouwencirkels, en inspirerende projecten zoals de Cirkel van Veerkracht en het Huis van Mogelijkheden

Meraki Intentional Creativity

Meraki betekent betekent dat je iets doet met al je creativiteit, met je ziel en liefde. Dat je “een deel van jezelf in je werk stopt”. De vilt creaties die onder deze naam op de wereld komen hebben deze bezieling als basis.