page-header

Mama Sika – workshop “versier jezelf”

Jessica Zandstra

Aho ik ben Jessica (MamaSika).
Vanuit mijn verbinding met Moeder Aarde creƫer ik krachtvoorwerpen. Mijn materiaal komt vanuit wandelingen, gifts of ruilingen. Speels, krachtig of gewoon een dingetje wat jou aanspreekt.
Aards met de voeten op de grond, of zweverig met je hoofd in de wolken.
Ik zal met een kraampje op het freya festival staan. Bij mij is het ook mogelijk om te ruilen. Dus als je iets ziet wat jou aanspreekt hoor ik dat graag.

Ook geef ik een workshop “versier jezelf”.
Al heel lang “versierd” de mens zichzelf om zich mooier, krachtiger of zelfs sterker (heling) te voelen. De kracht van symbolen die je op (bepaalde plekken van) je lichaam zet, kunnen je helpen te manifesteren wat je neer wilt zetten.
Ik zal tijdens de workshop een aantal krachtsymbolen uitleggen en dan kunnen we elkaar of jij jezelf gaan “versieren” met henna. En of dat nou met een symbool is of gewoon voor de mooi, dat maakt lekker niks uit.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten mooi mens!
Liefs mamaSika 👣