page-header

Made by Kracht

Karin Ovinge

Ik ben Karin Ovinge en sta op het Freya Festival met mijn stand Made by Kracht. Ik maak op het sjamanisme en hekserij gebaseerde krachtvoorwerpen. Gebruik makend met alles wat moeder aarde mij geeft. Met respect en zuivere energie. Je kunt dan denken aan krachtstokken, ratels, trommelstokken. Maar ook krachtige en prachtige sieraden, met de geheimen van de heksen. Ik maak reisaltaartjes, huisaltaartjes, heksenkisten, allerlei soorten gevulde flesjes. Hebbedingentjes zoals elfenbestekjes, elfenspiegeltjes, heksenbezempjes. Te veel om op te noemen. 

In onze tuin in Purmerend staan veel kruiden en geneeskrachtige planten. Deze worden gedroogd en bewaard. Met deze kruiden geef ik een reading. Ik stem mij af op jouw energie en kies daarop 4 à 5 kruiden uit. Ik leg uit wat de kracht is van dit kruid en waarom ik deze voor je heb gekozen. Je krijgt de kruiden mee in een zakje. Deze kun je bij je dragen of onder je hoofdkussen leggen. De kracht van het kruid werkt in op je lichaam en geest.