page-header

Kruidenceremonie met Amanda van Wildekruidenvrouw

Magische wereld van kruiden 

Hi lieve jij,

Mijn naam is Amanda. Als wildekruidenvrouw neem ik je graag mee in de magische wereld van kruiden. Een wereld vol verwondering, avontuur en oeroude kennis. Opgeslagen in de aarde, de elementen, de bomen de kruiden en onszelf.
Verbinden met de natuur is als een reis dichter naar onze ware natuur. De verbinding met onszelf, onze eigen innerlijke natuur. Plantwezens begeleiden als een gids tijdens deze reis.

Elk kruid met zijn of haar eigen eigenschappen en kracht. Planten zijn wezens waarmee wij ons kunnen verbinden. Elk kruid draagt een eigen verhaal en wijsheden met zich mee. Luisteren naar deze magische verhalen is als een richtlijn op ons pad. Verbinden met de kracht van kruiden brengt tijdens deze reis steeds meer balans in ons lijf, onze geest en onze ziel.
Wildekruidenvrouw is een plek om de wijsheid en de kracht van kruiden die overal om ons heen te vinden is te ontmoeten. Te herinneren.

Een plek waarin ik jou meeneem in het samenwerken met de kracht van de natuur, de bomen en de planten. De taal van de plant, die jij meedraagt in je hart weer leren verstaan. De boodschappen van de natuur zijn overal. Stap in de wonderlijke wereld van kruiden en vind je weg terug naar huis.

Kruidenceremonie

Tijdens het Freya festival neem ik je mee op een reis waarin je eigenschappen van Freya kunt ontmoeten in jezelf via een kruid. We gaan ons verbinden met het kruid en met eigenschappen van Fre