page-header

Heidy WaveMaker

Zee Zusters en andere Krachtvoorwerpen

Ontdek de magie in jezelf

Heidy geeft verschillende workshops om de magie in jezelf te ontmoeten. Dat kan door aan een workshop mee te doen, te werken met een krachtvoorwerp van Heidy of door een rune reading te laten doen.

Workshops

Workshops zijn heel veelzijdig: verbinden met alle 5 de elementen, Fotoshoots, Sjamanistische Zee Ratels maken en nog veel meer. Ze is kunstenares en maakt krachtvoorwerpen zoals sjamanistische Zee Ratels en Zee Zusters.

Ook is ze drijvende kracht achter het Freya Festival.

Zee Zusters en Sjamanistische Zee Ratels

“Ik heb mijn prachtige Zee Zusters meegenomen en mijn Sjamanistische Zee Ratels. Voel je vrij om mijn krachtige dames te komen bezoeken. Misschien is er wel een die jou roept. 

De Zee Zusters zijn krachtvoorwerpen die graag op je altaar staan. Om je te helpen in contact te komen met jezelf, je eigen magie en natuurlijk de kracht van de zee en het water. Zee Zusters zijn gemaakt van drijfhout en klei en strandvondsten. Drijfhout gevonden op het strand bij de Noordzee, IJsselmeer en bij Via Fleur vandaan.

De Zee Zusters vertellen me altijd een boodschap die ik jou als hoedster mee mag geven.

Krachtvoorwerp op maat

Als je een Zee Zuster of een ander krachtvoorwerp afgestemd op jouw energie wil. Maak ik een Zee Zuster of ander krachtvoorwerp op maat. Ik kan me dan helemaal op jouw energie afstemmen en alle specifieke boodschappen die ik  doorkrijg met jou delen.”