page-header

Heidy WaveMaker

Ik ben de organisator van dit leuke festival. Ik werk met de Godin Freya. Ze inspireerde me niet alleen om een heerlijke dag vol inspiratie te organiseren, maar ook om een prachtig orakel te maken en altaar beeldjes.

De Freya Orakel kaarten kun je op festival aanschaffen. Zo kun je meteen met de godin Freya leren werken. Trek elke dag een dagkaart met een prachtige vraag om over na te denken.

Ook neem ik mijn nieuwe Freya altaar beeldjes aanschaffen. Geïnspireerd op de godin Freya die met haar Valkencape kan transformeren om de verschillende werelden te bezoeken. Natuurlijk zijn de Zee zusters er ook.

Wil je je nog opgeven voor de opleiding: “Seidr, Freya en de 5 elementen”, dan kun je bij mijn standje informatie krijgen èn een hele speciale aanbieding. Je ontvangt bij de aanschaf niet alleen de opleiding inclusief het e-book de Magie van de 5 elementen, maar ook het Freya Orakel! Deze aanbieding is alleen geldig op het Freya Festival zelf. 

 

 

Freya orakel kaarten Freya orakel kaarten