page-header

Elly Wild – Stemactivatie workshop

Stemkracht

Ontwaak je stem en stap in je kracht

Deze vocale activatie workshop is voor velen een spannende stap. “Ik kan toch niet zingen”, of “Ik durf niet spreken in groep” gaat misschien al door je hoofd. Dat komt omdat je stem een vertaling is van je ziel, en een heel kwetsbaar instrument om openbaar te maken. Je laat de wereld dat een stukje van je ‘echte, authentieke zelf’ zien. Natuurlijk vind je dat spannend! 

Maar jouw unieke stem is ook een middel om in je kracht te stappen. Het is een verbindende tool, waarmee je contact maakt met anderen. Waarmee je je emoties communiceert, grenzen aangeeft, je wensen klaar maakt. 

Wanneer je je stem gebruikt, word je letterlijk een portaal tussen 2 werelden: dat wat nog alleen energetisch bestaat wordt via klank werkelijkheid. Jij bent dat portaal, die vertaler tussen twee werelden. Het is een gave waarvan je misschien nog niet eens wist dat je ze had!

Of je nu een ervaren zanger of spreker bent, of je vind je naam in groep zeggen eng – in deze workshop bouwen we stap voor stap op naar meer zelfvertrouwen en krijg je voeling met je instrument. We gaan je stem activeren en in een veilige kring vocaliseren. Je gaat de magie van in groep zingen ervaren en intuitief een portaal worden voor energie. 

Je gaat de kracht van je stem voelen!

Wie is Elly Wild

De workshop wordt geleid door Elly Wild, een Belgische singersongwriter die spirituele indie-folk muziek uitbrengt. Haar nummers zitten vol positieve energie en inzichtvolle teksten. Ze heeft op verschillende podia in Europa en Azië gestaan, en startte in 2023 ook met workshops geven rond vrouwelijke kracht en stemkracht. 

Wist je dat Elly de prachtige anthem heeft gemaakt voor het Freya festival? luister m hier