page-header

Drumcirkels.nl – ‘Drum&Jij’

Workshop

Drum en ik

Dag lieve mensen,

Al jaren ben ik bezig met drumcirkels en verdiep ik mij in het sjamanisme . Die roep is er altijd geweest en ergens aan het einde van mijn healersopleiding, werd mij tijdens een trancereis duidelijk gemaakt dat ik daar meer mee moest gaan doen. De, wat genoemd wordt Spirit van de Angst hield mij tegen, maar de roep werd zo sterk dat ik dit jaar na 15 jaar in de zorg en het welzijn mijn ontslag heb aangeboden om deze 24/7 te kunnen volgen. Daarmee draag ik op een andere manier bij aan het welzijn van Moeder Aarde en alles wat hier is en leeft. 

Ik organiseer nu drumcirkels voor alle leeftijden, bouw drums, geef workshops en heel waar dat gevraagd wordt. Op het festival zal ik er zijn met mijn drums, zal een workshop geven ‘Drum&Jij’ en ik nodig je uit om mee te doen met een drumcirkel. Mijn motte is: Zoek en Verbind!

Drum en Jij

Wanneer je zelf je drum hebt gebouwd, weet en voel je dat het meer is dan een trommel. Wanneer je je drum niet zelf hebt gebouwd, weet en voel je dat vaak ook, maar mis je de rituelen en ‘handvatten’ om met dat ‘meer’ te werken. Wanneer je deze toe kan passen is Drum een magisch instrument, een sjamanistisch klankcentrum en jouw magische vriend.

Zien we elkaar op 10 september?

Liefs en alle goeds,

Joost

Aho!

Joost, drumcirkels, freya Festival, workshopgever , freyaMarkt