page-header

Druïde ritueel met Femke van Stenencirkel

Druïde ritueel

Hallo lieve Freya Festival bezoekers,

Ik ben Femke van Grove de “de Stenencirkel”. Wij zijn een Grove binnen de orde van Barden, Ovaten en Druïden. Ik ben zelf een Druïde binnen de OBOD.  Vanaf 2003 heb ik samen met mijn man Remco de “Stenencirkel” opgericht. We werken met sjamanistische en Keltische technieken en rituelen. Volgens het jaarwiel organiseren wij de jaarfeesten en geven we diverse workshops.

In mijn workshop op het Freya Festival zal ik wat uitleggen over het Druïdisme zelf, over de verschillende keltische godinnen en hoe je hier mee kunt werken binnen een ritueel. We sluiten deze workshop af met een gezamenlijk druïde ritueel. En die is dan natuurlijk gericht op de Godin Freya. En dit ritueel is ook sterk verbonden met onze buik / baarmoeder.

Met een warme groet van onder de Eiken,

 

 

Femke  


https://fb.watch/lSmdLOrzKA/