page-header

De Zeeuwse Zeeheks

Hi ik ben Jade, eigenaresse van De Zeeuwse Heks. Zoals de naam al aangeeft woon ik in het Zeeuwse land en heb ik veel contact met de zee d.m.v. hekserij. 

Ik heb altijd al een verbinding gehad met de Godin en daarom vind ik het ook een eer om op het Freya Festival aanwezig te zijn als standhouder. Freya is 12 jaar geleden in mijn leven gekomen en mijn dochter heb ik ook naar Haar vernoemd. Ik verbind me vooral met Haar magische kant, die misschien minder verlicht is dan Haar vruchtbare eigenschappen 😉. De laatste jaren ben ik eveneens verbonden met de Godinnen Nehalennia en Hekate en werk ik intensief met Hun samen. 

Als zeeheks organiseer ik vele evenementen en verkoop ik ook rituele voorwerpen. Naast de vele bijzondere artikelen die ik verkoop zal ik op dit festival ook runen- en schelpenorakel consulten verzorgen. Kom gerust een kijkje nemen aan mijn tafel! ♡